Куряча печінка, тушкована з овочами

З курячої печінки і овочів можна приготувати дуже корисне і низькокалорійне блюдо.

Інгредієнти

печінка куряча — 600 г
перець болгарський — один зелений
зелений горошок — 1 стакан
морква — одна штука
білий цибулю салатний великий — одна штука
кукурудзяна олія рафінована для смаження — за смаком
ароматні трави прованські — за смаком
морська сіль тонкого помелу — за смаком
тонкомолотий перець білий — за смаком

Як приготувати Куряча печінка, тушкована з овочами

Дуже смачною виходить куряча печінка, якщо її згасити з овочами.

Покроковий рецепт

Обробити курячу печінку, добре промити її і обсмажити в гарячому кукурудзяному маслі на сковороді.

В цей же час необхідно нарізати тоненькими кубиками салатний цибулю.

Перекласти нарізану цибулю до обсмаженої курячої печінки та продовжити процес готування, насипати трохи білого перцю, додати сіль, перемішати.

Підготувати овочі. Моркву і зелений болгарський перчик почистити, порізати невеликими кубиками. Закинути овочі до печінки, тушкувати 10 хвилин.

Потім додати зелений горошок (можна заморожений). При необхідності можна додати зовсім трохи питної води, насипати за смаком прованські трави, перемішати.

Закрити сковорідку кришкою і продовжити процес приготування курячої печінки з пряними травами і овочами ще 10 хвилин.

Після цього перекласти приготовану курячу печінку в тарілку. Подавати приготоване блюдо в теплому вигляді до столу.

Дивіться також:  Яловичий язик, запечений з маслинами в горщику