Куряча печінка, тушкована з овочами

Час приготування: 40 хвилин

З курячої печінки і овочів можна приготувати дуже корисне і низькокалорійне блюдо.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
печінка куряча — 600 г
перець болгарський — один зелений
зелений горошок — 1 стакан
морква — одна штука
білий цибулю салатний великий — одна штука
кукурудзяна олія рафінована для смаження — за смаком
ароматні трави прованські — за смаком
морська сіль тонкого помелу — за смаком
тонкомолотий перець білий — за смаком

Як приготувати Куряча печінка, тушкована з овочами

Дуже смачною виходить куряча печінка, якщо її згасити з овочами.

Покроковий рецепт

1

Обробити курячу печінку, добре промити її і обсмажити в гарячому кукурудзяному маслі на сковороді.

2

В цей же час необхідно нарізати тоненькими кубиками салатний цибулю.

3

Перекласти нарізану цибулю до обсмаженої курячої печінки та продовжити процес готування, насипати трохи білого перцю, додати сіль, перемішати.

4

Підготувати овочі. Моркву і зелений болгарський перчик почистити, порізати невеликими кубиками. Закинути овочі до печінки, тушкувати 10 хвилин.

5

Потім додати зелений горошок (можна заморожений). При необхідності можна додати зовсім трохи питної води, насипати за смаком прованські трави, перемішати.

6

Закрити сковорідку кришкою і продовжити процес приготування курячої печінки з пряними травами і овочами ще 10 хвилин.

7

Після цього перекласти приготовану курячу печінку в тарілку. Подавати приготоване блюдо в теплому вигляді до столу.

Дивіться також:  Плов з печінкою в мультиварці