Куряча грудка в апельсиновому маринаді з запеченої грушею

Інгредієнти розраховані на 2 порції

Інгредієнти

Цедра апельсина — з цілого апельсина
Сік апельсиновий — 1–го апельсина
Сіль — про смаком
Мелений чорний перець — про смаком
Куряча грудка — близько 600 г
Груша — 2 шт.
Соус — вишневий соус

Як приготувати Куряча грудка в апельсиновому маринаді з запеченої грушею

.

Покроковий рецепт

Апельсин помити, натерти цедру.

Розрізати апельсин навпіл (пару часточок відкласти для прикраси), вичавити сік.

Цедру і сік перелити в глибоку миску. Додати сіль, перець.

Опустити в апельсиновий маринад курячі грудки (без шкіри і кісток). Відправити в холодильник не менше ніж на 1 годину.

Груші помити, розрізати навпіл, за допомогою ложки видалити серцевину. Поставити запікатися в духовку на 10 хвилин при температурі 160 С.

Курячі грудки обсмажити з обох боків на олії до готовності.

Готові курячі грудки викласти на тарілку, груші і часточки апельсина викласти поруч. Заправити вишневим соусом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Запечений сир камамбер з яблуком і малиновим варенням