Телятина запечена по-домашньому

Інгредієнти

Телятина — 500 г
Мелений чорний перець — за смаком
Сіль — щіпка
Ріпчаста цибуля — 2-3 головки
Майонез — 150 г
Сир — 200 г (бажано твердих сортів)

Як приготувати Телятина запечена по-домашньому

Покроковий рецепт

Шматок м’яса нарізати поперек волокон на пласти (товщиною з палець).

Кожен шар посолити, поперчити, укласти на змащене олією деко. На кожен шматочок рясно викласти цибулю, порізану півкільцями.

Полити майонезом. Поставити запікатися в духовку, розігріту до 200 С на 30 хвилин. (Якщо верх буде пригорати, накрити фольгою).

Дістати деко з м’ясом. Кожен шматочок посипати сиром, натертим на крупній тертці. Запікати ще 10 хвилин (до рум’яності сиру).

Дати м’ясу «відпочити» близько 10 хвилин. Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Запечений гарбуз з куркою під сиром