Фарширований перець

.

Інгредієнти

Болгарський перець — 10-12 шт.
Фарш — 500 г (будь-якого)
Рис — 200 г
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком

Як приготувати Фарширований перець

Покроковий рецепт

Перець вимити, вирізати живець (відкласти, він буде служити кришкою), видалити насіння і перегородки.

Фарш, будь, по своєму смаку (я роблю свино-яловичий) з’єднати з дрібно порубаний лук (він додасть соковитість), сіллю і меленим перцем. Гарненько перемішати руками.

Болгарський перець наповнити фаршем.

У каструлю покласти перці. Заповнити водою, щоб приховувало, посолити за смаком. Тушкувати на середньому вогні близько 40 хвилин під кришкою.

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Сардельки-шишки