Кус-кус з морквою і петрушкою

Інгредієнти

Кус-кус — 200 г
Морква — 1 шт.
Петрушка — 3 гілочки
Вершкове масло — 20 г
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Вода — 400-500 мл (окріп)

Як приготувати Кус-кус з морквою і петрушкою

Кус-кус – відмінний гарнір, який не потребує варіння, дуже швидко готуватися, ідеально підходить для вегетаріанців, дітей або людей дотримуються здоровий спосіб життя. Його потрібно просто залити окропом і дати постояти 5 хвилин. Дуже важливо періодично кус-кус розпушувати, щоб він не злипнувся. Додавати в кус-кус можна все що завгодно, овочі, зелень, різні прянощі, фрукти. Подавати можна з м’ясом, птицею і рибою. Сьогодні пропоную вам приготувати кус-кус з морквою і петрушкою.

Покроковий рецепт

Ингридиеты.

Моркву дрібно натерти.

Листя петрушки дрібно нарізати.

Кус-кус висипати в каструлю, додати моркву, сіль, залити окропом.

Перемішати, накрити кришкою. Дати настоятися і розбухнути (близько 5 хвилин).

Додати рубану зелень і вершкове масло. Гарненько перемішати. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Легкий грейпфрутовий десерт з грушею і меренгою