Класичний рецепт Маргарити

Текіла, апельсиновий лікер, лайм — ідеальна «Маргарита». Дотримуйтесь пропорції і отримаєте свіжий і приємний смак.

Інгредієнти

Лайм — 1/6 шт. + для прикраси
Велика сіль — 1 столова ложка
Текіла — 120 мл
Куантро — 60 мл
Свіжий сік лайма — 45 мл

Як приготувати Класичний рецепт «Маргарити»

Свіжий сік лайма, апельсиновий лікер і хороша текіла – все, що вам потрібно, щоб приготувати найкращу маргариту.

Текіла хорошої якості не потребує цукрі, крім того, що він є в Куантро. Куантро робить смак збалансованим, регулює кислотність лаймового соку і не перебиває смак текіли. «Маргарита» виходить м’якою і приємною.

Покроковий рецепт

1.Від лайма відріжте шматочок плода. Лаймовою часточкою обмажте обідки двох склянок. Потім, поки не висох сік і занурте їх у сіль (сіль зручніше насипати в плоску тарілку). Відкласти склянки в бік.

2.Змішайте В шейкері текілу, куантро і сік лайма. Додайте лід і збовтати до повного охолодження приблизно на 15 секунд (дно металевого шейкера повинно охолонути).

3.Наповніть келихи свіжим льодом і процідіть Маргариту в обидва келиха.

4.Прикрасити коктейль часточкою лайма.

Дивіться також:  Бананове пюре для самих маленьких