Куряче філе у вершковому соусі з базиліком

Інгредієнти

Куряче філе — 500 г (або грудка)
Бульйон — 150 г
Базилік — 2 столові ложки
Вершки — 150 мл (10 %)
Лимонний сік — 1 столова ложка
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Борошно — 2 десертні ложки

Як приготувати філе Куряче у вершковому соусі з базиліком

Корисне та смачне блюдо для всієї родини! Ніжне куряче філе з ароматним базиліком і соком лимончика. Мяско виходить ніжним і соковитим. Смак лимона практично не відчувається.

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Куряче філе промити, нарізати не великими кубиками.

Перекласти нарізане куряче філе в сковороду, додати бульйон і тушкувати 15 хвилин під закритою кришкою, помішуючи. Посолити, поперчити за смаком.

Тим часом, змішати в чаші вершки, сушений базилік лимонний сік.

Перелити вершкову суміш у куряче м’ясо, тушкувати ще 15 хвилин. Потім додати борошно, перемішати і тушкувати ще 5 хвилин. При необхідності досолити.

Куряче філе з вершковою підливою готово. Чудово подавати з пастою. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Листковий мус із селери, кабачка, шпинату і моркви