Темне шоколадне тістечко Ялинка

Темне шоколадне тістечко Ялинка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Тісто:
Яйця курячі – 4 шт..
Цукор – 120 г
Какао-порошок – 3 чайні ложки
Розпушувач – 1 чайна ложка
Сода – на кінчику ножа
Борошно – 100-120 г
Для крему:
Шоколад – 100 г (гіркий)
Вершки – 2-3 столові ложки
Для крему:
Цукрова пудра – 50 г
Вершкове масло – 50 г
Харчовий барвник – дрібку
Вершки – 2-3 краплі (за бажанням)
Кондитерська посипання – для прикраси

Як приготувати Темне шоколадне тістечко Ялинка