Не тільки смачні, але і корисні цукерки Баунті легко приготувати в домашніх умовах
Інгредієнти
Кокосова стружка — 320 грам | |
Мед — 4 столові ложки | |
Лайм — половина | |
Кокосове масло — 3 столові ложки | |
Гіркий шоколад — 1 упаковка Якщо не любите гіркий шоколад, то можете замінити його на звичайний молочний (тільки для тих, хто постить такий шоколад не підійде). | |
Молоко — 5 столових ложок Можна використовувати кокосове молоко або воду. | |
Мигдаль — кілька штук За кількістю отриманих цукерок |
Сирі цукерки за мотивами улюбленої шоколадки Баунті. Якщо прибрати з рецепту молоко або замінити його на рослинне (наприклад кокосову), то цукерки можна вживати вегетаріанцям, а також тим, хто поститься.
Покроковий рецепт
Перемішуємо кокосову стружку з медом, маслом, соком лайма і молоком.
Перекручуємо всі інгредієнти в блендері.
З отриманої маси скачуємо кульки, всередину яких укладаємо горішок мигдалю. Для цього беремо мигдаль і навколо нього скачуємо цукерку.
Цукерки викладаємо на папір для випічки і прибираємо в морозилку на 15 хвилин.
Поки цукерки заморожуються розтопимо на водяній бані шоколад.
Дістаємо наші цукерки з морозилки і занурюємо по одній цукерці в гарячий шоколад. Дістаємо і укладаємо на тарілку. Тарілку з цукерками прибираємо в холодильник до застигання шоколаду.
У мене частину цукерок в шоколаді, а частина без. Цукерки смачні в будь-якому варіанті, просто без шоколаду вони будуть сильно кришитися.