Цукерки а-ля Баунті

Не тільки смачні, але і корисні цукерки Баунті легко приготувати в домашніх умовах

Інгредієнти

Кокосова стружка — 320 грам
Мед — 4 столові ложки
Лайм — половина
Кокосове масло — 3 столові ложки
Гіркий шоколад — 1 упаковка Якщо не любите гіркий шоколад, то можете замінити його на звичайний молочний (тільки для тих, хто постить такий шоколад не підійде).
Молоко — 5 столових ложок Можна використовувати кокосове молоко або воду.
Мигдаль — кілька штук За кількістю отриманих цукерок

Як приготувати Цукерки а-ля Баунті

Сирі цукерки за мотивами улюбленої шоколадки Баунті. Якщо прибрати з рецепту молоко або замінити його на рослинне (наприклад кокосову), то цукерки можна вживати вегетаріанцям, а також тим, хто поститься.

Покроковий рецепт




Перемішуємо кокосову стружку з медом, маслом, соком лайма і молоком.

Перекручуємо всі інгредієнти в блендері.

З отриманої маси скачуємо кульки, всередину яких укладаємо горішок мигдалю. Для цього беремо мигдаль і навколо нього скачуємо цукерку.

Цукерки викладаємо на папір для випічки і прибираємо в морозилку на 15 хвилин.

Поки цукерки заморожуються розтопимо на водяній бані шоколад.

Дістаємо наші цукерки з морозилки і занурюємо по одній цукерці в гарячий шоколад. Дістаємо і укладаємо на тарілку. Тарілку з цукерками прибираємо в холодильник до застигання шоколаду.

У мене частину цукерок в шоколаді, а частина без. Цукерки смачні в будь-якому варіанті, просто без шоколаду вони будуть сильно кришитися.

Дивіться також:  Малокалорійний вівсяний десерт з йогуртом і бананом