Салат з шиітаке з морепродуктами

Як приготувати Салат з шиітаке з морепродуктами

Дивовижний салат родом з Японії представляємо вашій увазі. Гриби шиітаке відмінно поєднуються з морепродуктів, тому цей салат можна назвати ідеальним. Щоб його приготувати рекомендуємо придбати наступний набір інгредієнтів:

200 грам грибів шиітаке;

зелена цибуля – 20 грам;

три ложки соєвого соусу;

200 грам морського коктейлю;

головка червоної цибулі;

оливкова олія;

японський майонез – упаковка.

1. Гриби шиітаке необхідно промити і добре обсушити. Очистити, розрізати на дві частини.

2. Обсмажити протягом трьох хвилин на сковороді гриль. Цибулю зелену нарізати пір’ям. Додати до грибів і томити ще дві хвилини.

3. Морський коктейль повністю розморозити і трохи обсмажити на оливковій олії.

4. Остудити гриби і морепродукти. Підготувати цибулю, нарізавши кільцями.

5. Викласти в келихи шиітаке з зеленим цибулею. Після, морепродукти, червоний лук і вкрити все японським майонезом.

Дивіться також:  Кускус з смаженими креветками і томатами