Сьомга, запечена в духовці з овочами і апельсином

Інгредієнти

Риба — 3 шматочки філе сьомги (або інший)
Капуста червонокачанна — 60 г
Морква — 60 г
Редька зелена — 60 г
Цибуля порей —
Зелений горошок — 100 г
Апельсин — 1-2 шт.
Сіль —
Зелень —
Лимон —

Як приготувати Сьомга, запечена в духовці з овочами і апельсином

Ця страва чудово підійде для легкого або пізньої вечері. Його швидко готувати, до того ж воно не «важкий» і поживне. Інгредієнти розраховано на 3 порції. Кількість, пропорції і склад овочів можна змінити, залежно від власних уподобань.

Покроковий рецепт

Овочі порізати тонкою соломкою (бажано однакової довжини)

Взяти аркуш паперу для випічки (розміром, приблизно, як два аркуші А4), візуально поділити навпіл. І на одну з половин викласти прямокутником горошок.

Зверху викласти моркву, редьку, цибулю порей. Можна шари трохи посолити.

Зверху шар червоної капусти.

І рибки, попередньо подсолненной і проперченной.

На рибу викласти часточки апельсина. Полити 1 ч. л. рослинного масла (щоб риба не була сухою).

Папір загорнути у вигляді чебурека (конверта). Для вірності краї скріпити степлером.

Готувати 15 хв.

Випікати в заздалегідь розігрітій духовці (200-220 С) близько 15 хвилин. Дістати конверти з духовки. Надрізати за допомогою ножиць верхівку (обережно, можна обшпарити паром!). І витягти вміст за допомогою лопатки. Викласти порційно на блюдо. Для соковитості і аромату полити соком лимона. Їжте на здоров’я!

Дивіться також:  Як правильно сушити яблука