Суп з брокколі, шпинату і блакитного сиру

Як приготувати Суп з брокколі, шпинату і блакитного сиру

Ситний і смачний суп, в морозний день – те, що «доктор прописав». Приготувати його не складе труднощів. Вам знадобиться лише підготувати інгредієнти і діяти по кроках.
300 грам брокколі;
200 грам шпинату;
500 мл курячого бульйону;
200 грам блакитного сиру;
спеції;
200 мл вершків.
1. Брокколі промийте і розберіть на суцвіття. Шпинат промити і видалити стебла.
2. Помістіть інгредієнти в курячий бульйон і відправте варитися до готовності. Вам необхідно, щоб інгредієнти були не просто м’якими, а практично розварилися.
3. Дістаньте інгредієнти з бульйону і помістіть в чашу для блендера. Збивайте, поступово підливаючи курячий бульйон і прогріті вершки.
4. Блакитний сир наріжте кубиками.
5. Подрібнений суп прогрійте на плиті. Розлийте по тарілках, зверху викладіть шматочки сиру.

Дивіться також:  Швидкий кукурудзяний вершковий суп з куркою