Суп з цвітної капусти

Суп з цвітної капусти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп має вершковим смаком з ніжними суцвіттями цвітної капусти. Хороший у використанні як теплим в зимовий час року, так і холодним в спеку.

Інгредієнти

Вершкове масло – 8 столових ложок
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Морква – 1 шт.
Селера – 1 стебло
Цвітна капуста – 1 качан
Курячий бульйон – 2 літри
Петрушка – 2 столові ложки свіжої або сушеної
Борошно – 6 столових ложок
Молоко – 2 склянки незбираного молока
Сіль – 2 чайні ложки (або за смаком)
Сметана – 200 г (кімнатної температури)

Як приготувати Суп з цвітної капусти