Курячий суп з картопляними галушками

Курячий суп з картопляними галушками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В основі цього рецепту галушки, виготовлені з відвареної картоплі. Такий суп виходить дуже наваристим завдяки курячого бульйону і ситним завдяки галушками.

Інгредієнти

Курячий окіст – 600 грам
Морква – 1 середня
Цибуля – 1 середній
Картопля – 600 грам 300 грам в суп, 300 грам для галушок.
Борошно – 150 грам
Яйце куряче – 1 штука
Соняшникова олія – 2 столові ложки
Вода – 2 літри
Сіль – 8 грам
Лавровий лист – 2-3 штуки
Спеції – за смаком

Як приготувати Курячий суп з картопляними галушками