Крем-суп з кореня селери і яблук

Крем-суп з кореня селери і яблук

Інгредієнти

Картопля — 1 шт.
Цибуля — 1 штука
Корінь селери — 1 шт.
Яблука — 3 шт.

Як приготувати Крем-суп з кореня селери і яблук

Взагалі-то крем-супи не дуже корисні – так вважають, ми повинні їжу, жувати, а не просто ковтати. Але іноді, коли зовсім немає часу на тривалу підготовку, нам приходить на допомогу рецепт якого-небудь крем-супу. Адже не потрібно нічого красиво нарізати і попередньо обробляти – нарізав як-попало, кинув все в каструлю і пішов займатися своїми справами. А суп собі вариться. Потім залишиться тільки перемолоти. І вуаля! Так що іноді можна таки дозволити собі таку слабкість. А жувати краще будемо м’ясо)))

Покроковий рецепт

1. Всі овочі та яблука помити, очистити, нарізати кубиками будь-якого розміру.

2. Скласти в каструлю, залити одою, посолити. Варити до готовності.

3. Коли суп трохи охолоне, налити в чашу комбайна і збити в пюре. Або зробити це заглибним блендером.

4. Суп вийшов дуже яскравим і незвичайним смаків!

Дивіться також:  Суп з куркою, шпинатом і рисом