Полуничний суп на кунжутній молоці

Полуничний суп на кунжутній молоці в холодному вигляді чудовий!

Інгредієнти

Полуниця — 500 гр.
Кунжутне молоко — 500 мл
Сметана — 2 ст. л.
Цукор — 100 гр.
Базилік — 5-6 листочків
Морозиво ванільне — 100 гр.

Як приготувати Полуничний суп на кунжутній молоці

Легкий і ніжний льотний суп з чарівною і неймовірно смачною ягодою – полуницею. Зазвичай такий суп робиться на вершках. Але особисто мені влітку хочеться чогось дуже легкого, невагомого. Тому я пропоную замінити вершки на кунжутне молоко. Можете взяти будь-яку іншу

Покроковий рецепт

1. Підготуйте всі інгредієнти.

2. Полуницю помити, видалити листочки. Базилік також помити.

3. Всі інгредієнти, крім морозива складіть у блендер і збийте в пюре.

4. Подайте полуничний суп з кульок ванільного морозива.

Дивіться також:  Солодкий суп з гарбузом і прянощами