Шашлик в соєвому соусі

Час приготування: 1 год 15 хв.

Будьте дуже уважні при виборі м’яса. Найкраще його брати на ринку. Колір свинини повинен бути рожевого кольору. На м’ясі не повинно бути плям або інших сторонніх відтінків.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Мінеральна вода — 1 л
на 1 кг свинини беремо 1 л мінеральної води
Соєвий соус — 100 мл
Будьте дуже обережні при додаванні соєвого соусу. Поле того, як ви додасте його маринад ні в якому разі не потрібно солити м’ясо.
Чорний мелений перець — 5 р
Свинина (шия) — 1 кг

Як приготувати Шашлик в соєвому соусі

Всі ми з Вами любимо таке блюдо як шашлик. Але для того, щоб він був надзвичайно смачним, необхідно правильно вибрати м’ясо і підібрати рецепт маринаду. Як відомо, існує безліч рецептів і м’ясо на будь-який смак. Хто стежить за фігурою і хоче тільки куряче філе, хто жити не може без свинини. Кожному своє, але сьогодні хотілося б з Вами поділитися моїм улюбленим рецептом: «Шашлик в соєвому соусі». Його приготування не забере у Вас багато дорогоцінного часу. Адже такий маринад може зробити будь-який бажаючий.

Покроковий рецепт

1

1. Нарізаємо свинину великими кубиками, бажано однакового розміру.

2

2. Після того, як ви нарізали свинину необхідно помістити її в глибоку миску і додати 1 л мінеральної води, щоб свинина стала більш м’якою. Потім додаємо соєвий соус і мелений перець.

3

3. При бажанні можна додати ріпчасту цибулю. Залишить м’ясо на 10 хвилин.

4

4. Як тільки м’ясо замаринувалося, можна слідом насаджувати його на шампур.

5

5. Далі свинину обсмажити на мангалі. Блюдо готове. Всім приємного апетиту.

Дивіться також:  Шашлик з корейки