Крученики з базиліком (завиванці)

Крученики з базиліком ще називають завиванці. Це м’ясо скручений рулетиком і обсмажене на сковороді

Інгредієнти

Свиняча корейка — 800 гр.
Сіль, чорний перець — по смаку
Чорний перець — за смаком
Листя базиліка — 1 пучок

Як приготувати Крученики з базиліком (завиванці)

Красива, ефектна і дуже смачна гаряча закуска з свинячого м’яса. Так, з нею доведеться трохи повозиться, але результат заслуговує витраченого на приготування часу. Начинити крученики можна чим завгодно, але сьогодні я пропоную варіант з листям базиліка – трохи пряно і пікантно

Покроковий рецепт

1. Свинячу корейку порізати на шматки товщиною 7-8 мм. Відбити кулінарним молотком. Посолити і поперчити, дати трохи настоятися.


2. Листя базиліка відірвати від гілочок, помити, обсушити. Розкласти листя по всій довжині відбитого шматочки свинини.

4. Закрутити м’ясо рулетиком і зв’язати ниткою, щоб при смаженні рулет не розкрився.

5. Обсмажити крученики з усіх боків на сильному вогні.

6. Потім налити трохи води і продовжувати тушкувати крученики зі свинини.

7. Накрити кришкою і готувати ще півгодини. В отриману м’ясну жижку можна додати сметани.

7. Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Плов з куркумою