Свинячі відбивні з яблуками і вершковим кус кусом

Свинячі відбивні з яблуками і вершковим кус кусом — смачне рішення вечірньої трапези.

Інгредієнти

Свиняча відбивна — 6 шт свинячих відбивних на кістки
Оливкова олія — 2 столові ложки
Вершкове масло — 2 столові ложки
Зелені яблука — 2 цілих яблука
Вино біле сухе — 1 / 2 склянки
Оцет яблучний — 2 чайні ложки
Кленовий сироп — 3 / 4 склянки
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Кус-кус — у вершках під сиром

Як приготувати Свинячі відбивні з яблуками і вершковим кус кусом

Свинячі відбивні з яблуками і вершковим кус кусом – смачне рішення вечірньої трапези. М’ясо обсмажується на сковороді, а потім гаситься в яблучному соусі.

Покроковий рецепт

У великій сковороді на середньому вогні змішати і розтопити оливкова і вершкове масло. Свинячі відбивні, посолити і поперчити з обох сторін. Викласти на сковороду. Обсмажувати з обох боків до золотистого кольору.

Відбивні перекласти зі сковороди на тарілку.

У тому ж маслі на слабкому вогні обсмажити дрібно порізані кубиками яблука.

Додати вино і оцет, тушкувати до випаровування рідини в 2 рази (близько 5 хвилин). Додати кленовий сироп, посолити, поперечить, перемішати.

Закинути назад свинячі відбивні. Сковороду закрити кришкою і тушкувати м’ясо на слабкому вогні 20 хвилин.

Подавати з вершковим кус кусом під сиром. Насолоджуйтесь!

Дивіться також:  Печеня з свинини, тушкована у вині