Млинці з мясом на молоці

Час приготування: 1 год 30 хв.

Млинці з м’ясом готуються швидко, хоча здається, що піде багато часу. Подавайте їх гарячими зі сметаною або нежирним йогуртом.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Яйця — 2 шт
Борошно — 1 ст
Молоко — 1,5 ст
Сіль, цукор — за смаком
Фарш — 500 гр
Соняшникова олія — 3 ст. л.
Вода — 200 мл
Цибуля ріпчаста — 1 шт

Як приготувати Млинці з м’ясом на молоці

Млинці з м’ясом та іншою начинкою дуже люблять не тільки на масляну, але й кожен день! Прекрасний варіант для ситного сніданку. М’ясо можна брати будь-який, я в рецепті використовувала фарш зі свинини і яловичини.

Покроковий рецепт

1

Підготувати глибоку миску для приготування тіста, продукти.

2

Яйця збити з сіллю і цукром.

3

Додати молоко і воду. Перемішати до однорідної консистенції.

4

Додаємо борошно і перемішуємо.

5

Тесту необхідно відпочити 15 хвилин. В цей час займемося приготуванням начинки.

6

Приправи додати у фарш. Цибулю дрібно нарізати.

7

Обсмажити цибулю до золотистого кольору і додати фарш. Готувати на повільному вогні 15 хвилин.

8

Виходить однорідний соковитий фарш. За бажанням можна додати трохи вершкового масла.

9

Випікати млинці на спеціальній сковороді з двох сторін до золотистої скоринки.

10

Загортаємо начинку в млинець рулетиком. Далі можна обсмажувати на вершковому маслі до хрусткої скоринки.

11

Готові млинці подавати гарячими зі сметаною. Можна заготовити про запас, заморозить і розігрівати в міру необхідності до сніданку.

Дивіться також:  Соковиті котлети з свинячого фаршу