Фарширований баклажан

Приготування страви займає небагато часу, а результат вас порадує незвичайним смаком. Подавати фаршировані овочі бажано з білим часниковим соусом.

Інгредієнти

Баклажан — 1-2 шт
Помідори — 2 шт
Авокадо — 1 шт
Кінза — 1 пучок
Натуральний йогурт — 100 мл
Часник — 3 зубчики

Як приготувати Фаршировані баклажани

Страви з баклажанів дуже люблять в азіатській кухні. Баклажан запечений зберігає свої корисні властивості, сприяє гарному травленню. Фаршировані овочі можна використовувати при підготовці до святкового заходу і просто для сімейного вечері. Страва виглядає красиво і апетитно.

Покроковий рецепт

Підготувати овочі помити. Баклажан розрізати навпіл уздовж. Авокадо на довгі шматочки.

Помідор нарізати півколом.

У кожній частині баклажана зробити надрізи паралельно один одному і вкласти в них по черзі — авокадо і помідор.

Викладаємо у форму для запікання, наливаємо трохи води і ставимо в духову шафу. Запікати овочі слід при температурі 170 градусів 60 хвилин.

Для приготування часникового соусу ріжемо дрібно кінзу, очищаємо зубчики часнику.

Йогурт змішати з часником (його видавити через чеснокодавку).

Добре перемішати всі інгредієнти і прибрати в холодильник.

Через годину виймаємо баклажани, кладемо на блюдо.

Зверху овочів викладаємо соус. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Мясний американський хліб (Митлоф)