Свинина з молодою зеленню в духовці

Соковита свинина з зеленню в духовці — пряна страва на швидку руку до вашого столу!

Інгредієнти

Свиняча вирізка — 400 г
Сіль — за смаком
Цибулю зелений — невеликий пучок
Суміш спецій — за смаком
Молодий часник — невеликий пучок
Паприка — 1/2 ч. л.
Молода кропива — невеликий пучок

Як приготувати Свинина з молодою зеленню в духовці

Свинина з молодою зеленню в духовці – смачне і соковите м’ясо простого приготування. Страва порадує цікавим смаком, ароматом і мінімумом жирів. Ідеальний варіант для корисного, але смачного вітамінного вечері.

Покроковий рецепт

Нарізати свинячу вирізку на невеликі порційні стейки. Натерти м’ясо сіллю і сумішшю перців.

Приготувати начинку для фарширування м’яса. Подрібнити молодий лук, часник і кропиву. Щоб кропива була м’якою, без голочок, потрібно обшпарити зелень окропом. Перемішати зелень, додати сіль і паприку, трохи рослинної олії.

Змастити кожен шматок начинкою із зелені і викласти один на одного.

Сформувати м’ясний шар.

Викласти м’ясо у форму для запікання. Можна залишити вирізку незакрепленной, а щоб закріпити форму, можна викласти навколо м’ясо овочі. Також, можна закріпити свинину зубочистками, шпажками з дерева або кулінарною ниткою. Відправити страву в розігріту духовку. Готувати до м’якості м’яса.

Викласти страву на тарілку і подавати до столу!

Смачна, ароматна й пікантна свинина до вечері готова! М’ясо відмінно поєднується з томатним соусом, тартаром, сметаною і часниковою заправкою.

Дивіться також:  Яловичий стейк на грилі з огірками