Чахохбілі з свинини

Традиційне грузинське чахохбілі з свинини здатне здивувати навіть самого витонченого гурмана!

Інгредієнти

м’ясо — 500 гр.
помідори — 2 шт.
часник — 7-8 шт.
спеції — за смаком
гірчиця — 2 ч. л.

Як приготувати Чахохбілі з свинини

М’ясо можна використовувати абсолютно будь-який. Також це може бути не вирізка, а, наприклад, крила курячі стегна і т. д.

Покроковий рецепт

Нарізаємо м’ясо кубиками, можна нарізати як середніми так і великими.

Бланшируем помідор, роблячи розрізи на «хвостиком», і розрізаємо на невеликі півкола. В оригінальному рецепті чахохбілі є досить багато цибулі, АЛЕ тому, мій улюблений його не переносить, то обійдемося і без нього!

Обсмажуємо м’ясо на сухій сковороді до красивої скоринки, м’ясо буде виділяти сік,тому масло не варто використовувати. Після того,як м’ясо злегка приготується — додаємо спеції за смаком, у мене це сіль, коріандр, перець, хмелі -сунелі.

До смаженій м’ясу додаємо нарізані помідори, гірчицю і часник. Чим більше часнику,таєм смачніше! Він не буде відчуватися, але аромат буде неймовірно сильним! Накриваємо кришкою, зменшуємо газ і залишаємо на хвилин 15-20.

Гарнір для чахохбілі з свинини може бути абсолютно будь-яким, але краще всього підійдуть макарони, варений рис або картопля! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Яловичі котлети з картоплею