Мясо по-корейськи «Хе»

Час приготування: 40 хвилин

В даному блюді виходить чудове і соковите м’ясо!

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
свиняча вирізка (або яловичина, філе курки) — 500 г
цибулина — 1 шт.
свіжа морква — 400 г
оцет — 3 ст. л.
соус соєвий (краще брати концентрований) — 1 ст. л
зелень (кріп, цибуля, петрушка) — 1 ст. л.
рослинна олія (можна будь-яке, але краще оливкова) — 3 ст. л.
червоний і чорний мелений перець, сіль — за смаком

Як приготувати М’ясо по-корейськи «Хе»

Корейці без ентузіазму розповідають рецепт цього незвичайного страви і, мабуть, все-таки приховують частину інформації. Тому розглянемо класичний рецепт, найбільш близький за смаковими якостями до оригіналу.

Покроковий рецепт

1

Етапи приготування:
1) Вимити і просушити м’ясо. Обрізати жир і жили. Нарізати досить тонкими смужками.

2

2) На розпечену суху сковороду викласти шматки м’яса, злегка посолити і, інтенсивно помішуючи, випарити всю вологу. Після того, як м’ясо змінило колір, викласти його в ємність.

3

3) Нашаткувати моркву тонкими смужками (можна використовувати спеціальний ніж для корейської моркви), дрібно нарізати цибулю і зелень. Отриману масу перемішати і додати до м’яса.

4

4) До готової суміші додати соєвий соус, оцет, перець і сіль за смаком і ретельно перемішати.

5

5) Рослинна олія повинна покрити дно сковороди, максимально розігріти його і вилити в ємність з м’ясом і спеціями. Блюдо готове.

Дивіться також:  Пегодя — пиріжки на пару