Свинина, запечена в соєвому соусі з грибами і картоплею

Запечена пряна свинина з картоплею і грибами — смачне і просте блюдо до вашого столу!

Інгредієнти

Морська сіль — за смаком
Суміш перців — за смаком
Свинина — 450 г
Лист лавра — 2 шт.
Картопля — 5 шт.
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Соєвий часниковий соус — за смаком
Часник — 4 зубчики
Печериці — 100 г
Гливи — 150 г
Рослинне масло — опціонально
Спеції для картоплі — за смаком
Паприка — за смаком
Спеції до м’яса — за смаком
Зелена цибуля — за бажанням

Як приготувати Свинина, запечена в соєвому соусі з грибами і картоплею

Свинина в паприці і соєвому соусі з картоплею і грибами – це смачну печеню простого приготування, яке ідеально доповнить святкове і повсякденне меню. Відмінний варіант для страви на швидку руку!

Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти для страви — м’ясо вимити і гриби, очистити картоплю і цибулю промити компоненти і обсушити за допомогою паперових рушників.

Щедро натерти м’ясо крупною морською сіллю. Залишити маринуватися на п’ять хвилин.

Натерти свинину сумішшю перців. Можна брати будь-які перці від чорного до пекучого чилі.

Посипати свинину спеціями до м’яса за смаком.

Полити соєвим соусом м’ясо і обваляти в паприці. Нашпигувати лавром.

Зробити надрізи в м’ясі і вкласти в кожен по половинці часникового зубчики. Свинину змастити невеликою кількістю олії.

Очищений картопля нарізати на круглі слайсы. Заправити сіллю і спеціями до картоплі.

Додати рубаний лук і нарізані грибочки. Заправити овоч маслом і перемішати.

Полити овочі з грибами рубаним зеленим луком.

Викласти свинину та картоплю з грибами у форму для запікання. Накрити кришкою і відправити в духовку. Готовність страви буде варіюватися від розрізу м’яса — без розовинки і крові.

Дивіться також:  Запіканка Мрія фермера з фаршу і картоплі

Ароматне блюдо готове до подачі!

Приємного апетиту!