Крокодильчики з вафельних коржів з фаршем

Фарш використовуйте будь-який на Ваш смак, з курячого будуть щільніше, а якщо брати свинячий або яловичий, вийде соковитіше і м’якше.

Інгредієнти

Фарш будь — 350 гр.
вафельні коржі — 1 уп.
яйце — 2-3 шт. для кляру
борошно — для кляру
сіль, перець, часник — за смаком
рослинне масло — для смаження

Як приготувати Крокодильчики з вафельних коржів з фаршем

Коли потрібно урізноманітнити стіл стравами з мінімальними витратами на інгрідієнти і час, стане в нагоді цей рецептик ,,Крокодильчики,,. Названий з-за своєї структури, схожою на шкіру крокодила. Будуть альтернативою котлет або отбивным.
Я використовую порційні вафельні коржі, але якщо таких немає, можна брати великі круглі на торт і розрізати їх після промазування фаршем, коли трохи стануть м’якими.

Покроковий рецепт

Підготувати фарш з будь-якого м’яса або використовувати готовий. Посолити, поперчити і за бажанням додати часник. Яйця збити в окремій тарілці, підготувати борошно і коржі.
Намазуємо на одну половинку коржі фарш і зверху накриваємо другою. Робимо це з усіма коржиками.


Потім кожен,бутерброд,, спочатку в борошні, потім в яйце і викладаємо на розігріту з олією сковорідку.
Обсмажуємо з двох боків до золотисто-коричневого кольору.



Подавати на стіл можна як холодними, так і гарячими.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Гнізда з фаршу і картоплі в духовці