Котлетки курино-свинячі

Так як котлети додатково пропарюють, рецепт підходить для діток.

Інгредієнти

Фарш свинячий — 500 г
Фарш курячий — 500 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Яйце куряче — 1 шт
Вода — 200 г
Борошно — 3-4 ст. л.
Олію раст. — 3-4 ст. л.
Сіль — 0,5 ч. л.
Перець — за смаком

Як приготувати Котлетки курино-свинячі

Курячий фарш надає цим котлеткам ніжність, а свинина і цибулю надають необхідну соковитість.

Покроковий рецепт

Цибулю чистимо і дрібно ріжемо.

Змішуємо нерезаный цибулю, обидва фаршу, вбиваємо яйце, солимо і перчимо.

Добре вимішуємо.

Формуємо котлетки.

Обвалюємо з двох сторін у борошні.

Укладаємо котлетки на розігріту з рослинною олією сковороду.

Смажимо під кришкою 5-7 хвилин з обох сторін на середньому вогні.

Вливаємо в сковороду з котлетами воду, тушкуємо на маленькому вогні близько 40 хвилин під кришкою.

Подаємо котлети із змішаного курячого і свинячого фаршу до столу. Дуже соковито і ніжно. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Котлети лососеві з картопляним пюре