Так як котлети додатково пропарюють, рецепт підходить для діток.
Інгредієнти
Фарш свинячий — 500 г | |
Фарш курячий — 500 г | |
Цибуля ріпчаста — 1 шт | |
Яйце куряче — 1 шт | |
Вода — 200 г | |
Борошно — 3-4 ст. л. | |
Олію раст. — 3-4 ст. л. | |
Сіль — 0,5 ч. л. | |
Перець — за смаком |
Як приготувати Котлетки курино-свинячі
Курячий фарш надає цим котлеткам ніжність, а свинина і цибулю надають необхідну соковитість.
Покроковий рецепт
Цибулю чистимо і дрібно ріжемо.
Змішуємо нерезаный цибулю, обидва фаршу, вбиваємо яйце, солимо і перчимо.
Добре вимішуємо.
Формуємо котлетки.
Обвалюємо з двох сторін у борошні.
Укладаємо котлетки на розігріту з рослинною олією сковороду.
Смажимо під кришкою 5-7 хвилин з обох сторін на середньому вогні.
Вливаємо в сковороду з котлетами воду, тушкуємо на маленькому вогні близько 40 хвилин під кришкою.
Подаємо котлети із змішаного курячого і свинячого фаршу до столу. Дуже соковито і ніжно. Приємного апетиту!