Стожки з фаршу з картоплею і помідором

Стожки готуються дуже швидко і просто. В рецепті самий простий і недорогий пакет з інгредієнтів.

Інгредієнти

фарш — 280 гр
картопля — 4 шт
сир — 100 гр
помідор — 2 шт
цибуля — 1 шт
майонез — 50 гр
гірчиця — 30 гр

Як приготувати Стожки з фаршу з картоплею і помідором

Стожки – це дуже смачне блюдо з м’ясним фаршем, овочами та картоплею. Я готую стожки за особливим рецептом і сьогодні із задоволенням хочу ним з вами поділитися.

Покроковий рецепт

Першим кроком потрібно відварити картоплю. Стежте, щоб картопля не розварилася при варінні. З фаршу (я взяла готовий) формуємо 4 котлетки. Вони повинні бути невеликі по висоті.

Зверху на наші котлетки викладаємо по 1 чайній ложці гірчиці і майонезу, і розподіляємо по всій м’ясної котлеті.

Цибулю слід нарізати півкільцями і викласти зверху.

Повертаємося до нашого вареної картоплі. Він тугіше як раз охолов. Його потрібно натерти на крупній тертці і викласти поверх лука.

Помідори нарізати кружечками і покласти зверху картоплі.

Зверху помідор кладемо 1 ч ложку майонезу. Сир натираємо на крупній тертці і кладемо фінальним шаром. Стожки відправляємо в духовку. Запікаємо з при температурі 180 градусів 30 хвилин. При подачі блюдо можна прикрасити зеленню. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Гамбургери «Домашні» з мясної котлетою