Свинина з грибами, запечена в маринаді під вершковим соусом

Свинина з грибами, запечена в маринаді під вершковим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Головна родзинка страви -маринад. Саме він додає м’ясу незвичайний смак. Вершковий соус більше потрібен як прикраса страви.

Інгредієнти

Свинина – 800 гр.
Гриби – 200 гр.
Цибуля – 1-2 шт.
Томатна паста – 3 ст. л.
Соєвий соус – 3 ст. л.
Молоко – 1 ст.
Вершкове масло – 50 гр.
Борошно – 1 ст. л.
Сіль, перець – за смаком

Як приготувати Свинина з грибами, запечена в маринаді під вершковим соусом