Куряча грудка в винному маринаді, запечена у фользі

Куряче філе в духовці — апетитне м’ясо швидкого приготування.

Інгредієнти

Вино червоне сухе — 100 мл
Паприка — 1/2 ч. л.
Мед — 1/2 ч. л.
Розмарин — 1/2 ч. л.
Прованські трави — за смаком
Морська сіль — за смаком
Куряча грудка — 1 шт.
Гірчиця в зернах — 1 ч. л.
Сухий часник — 1/2 ч. л.
Лист лавра — 2 шт.

Як приготувати Куряча грудка в винному маринаді, запечена у фользі

Куряча грудка в винному маринаді – ароматне і пряне м’ясо простого приготування. Блюдо збалансовано у смаку, м’ясо соковите і апетитне. Така закуска відмінно поєднується з рисом і картоплею, підходить для салатів.

Покроковий рецепт

Змішати спеції із вином. Залишити на п’ять хвилин настоюватися. Краще всього вибирати сухе вино, трохи солодке.

Курячі грудки промити і висушити. Занурити в маринад і залишити на півгодини. Якщо є час, можна залишити курку у винному маринаді на ніч.

Замариноване м’ясо викласти на лист фольги. Додати листочки лавра. Загорнути курячу грудку в фольгу і відправити в розігріту духову шафу — запікатися близько півгодини при 180 градусах в режимі гриль+вентилятор.

Соковита і ароматна куряча грудка готова! М’ясо дуже ніжне, апетитне і смачне. Куряче філе, приготована за цим рецептом, ідеально поєднується з сальсою, зеленим і солодким соусом чилі.

Така курочка смачна і в гарячому, і в холодному вигляді. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курка в сирному соусі, запечена з овочами