Ліниві пельмені

Час приготування: 1 година

Швидкий спосіб приготувати ситне і смачне блюдо. Достатньо мати фарш і тісто.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
Курячий фарш — 500 гр
Тісто для пельменів — 300 гр
Перець болгарський — 1 шт
Цибуля — 1 шт
Рослинна олія — 3 ст. л
Спеції — за смаком
Яйце — 1 шт

Як приготувати Ліниві пельмені

Відкрила для себе простий і нові рецепт пельменів. Вони готуються дуже швидко і мають трохи інший смак, за рахунок засмажки. Не треба довго стояти їх ліпити або використовувати форму. Більше того, вони виглядають набагато ефектніше, в порівнянні із звичайним варіантом страви. Якщо ж хтось хоче відчути звичайний смак пельменів, тоді їх потрібно буде тільки відварити.

Покроковий рецепт

1

У фарш додаю яйце і все добре перемішую. Готовий фарш викладаю на розкатаний лист пельменного тесту. Воно у мене завжди є в холодильнику, тому для цього рецепта я його не готувала. (Зазвичай в нього додаю 1 яйце, склянка води, сіль і борошно.)

2

Скачую тісто і фарш в ковбаску. Оскільки у фарші є яйце, рулет не розпадається і фарш добре скріплює його.

3

Гострим ножем розрізаю ковбаску на шматочки довжиною 3-4 див.

4

Один край кожного шматочка закріплюю, завдяки чому «пельмені» стають схожими на трояндочки. Але це робити не обов’язково.

5

У сковороді підсмажую цибулю і перець. Наливаю туди воду і додаю сіль. Доводжу її до кипіння і викладаю туди рулетики. Закриваю кришкою і варю їх близько 15 хвилин. Посипаю паприкою і іншими спеціями, що надає особливий смак. Готові пельмені викладаю на тарілку і змащую майонезом. Відмінно також підійде сметана.

Дивіться також:  Сирники з