Фрікасе з курки з грибами

Фрікасе з курки з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжні шматочки курки з грибами у вершковому білому соусі і гарнір з рису – смачний обід для всієї родини.

Інгредієнти

куряче філе – 300 грам
гриби гливи – 200 грам
зелений горошок – 100 грам
цибулина середнього розміру – 1 шт
вершки 10% – 150 мл
кукурудзяний крохмаль – 1 ч. л.
суха приправа (прованські трави) 1 ч. л.
сіль – за смаком
рослинна олія – 2 ст. л.
вода холодна – 3 ст. л.
гаряча вода – 350 мл
рис пропарений – 1 стакан
вода холодна – 2 склянки
приправа із сушених овочів і сіль – за смаком

Як приготувати Фрікасе з курки з грибами