Курячий супчик

Час приготування: 45 хвилин

Для супчика знадобляться доступні продукти.

Інгредієнти

Кількість порцій: 5
Картопля — 700 гр.
Морква — 1-2 шт.
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Цибуля червоний — 1 шт.
Куряче філе — 0,5 кг
Вермішель — 3 столові ложки
Сіль — за смаком
Перець чорний мелений — за смаком
Зелений горошок морозиво — 150 гр.
Петрушка свіжа — невеликий пучок
Кріп свіжий — невеликий пучок
Кінза — невеликий пучок

Як приготувати Курячий супчик

Легко і швидко приготувати. Дуже смачно і корисно. Сподобається всім.

Покроковий рецепт

1

Підготувати всі продукти.

2

Картопля дрібно порізати.

3

Моркву порізати кружальцями.

4

Цибулю дрібно порізати.

5

Куряче філе порізати на дрібні шматочки.

6

Зелень дрібно порізати.

7

Підготувати вермішель.

8

Закип’ятити воду, додати картоплю, м’ясо, моркву, цибулю, горошок, сіль. Прокип’ятити 20 хвилин. Додати вермішель, зелень, мелений перець і варити до готовності близько 10-15 хвилин. Супчик готовий.

Дивіться також:  Рибні зрази з грибами