Куряче філе в вершках

Дуже яскраве і багате смаковими відтінками блюдо.

Інгредієнти

Коріандр мелений — 0,5 чайної ложки
Барбарис сушений — 1 чайна ложка
Кунжут — 1 чайна ложка
Кориця — 1/4 чайної ложки
Чікен масала — 1 чайна ложка
Куркума — 1 чайна ложка
Імбир сушений мелений — 1 столова ложка
Насіння гірчиці — 2 столові ложки
Каррі — 1 столова ложка
Кардамон зелений — 5-7 шт.
Масло вершкове — 50 гр.
Масло рослинне — 2 столові ложки
Печериці свіжі — 7 шт.
Цибуля ріпчаста — 2 цибулини
Часник — 1 середня головка
Корінь імбиру — 50 гр.
Ананаси консервовані — 200 гр.
Вершки — 300 мл
Сіль — за смаком

Як приготувати філе Куряче у вершках

Страва не дуже складне в приготуванні, не потребує багато часу та грошових витрат.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.


Змішати всі спеції.

Розтопити вершкове масло в рослинному.

Цибулю дрібно порізати.

Обсмажити цибулю на сковороді з розтопленим маслом до золотистого кольору.

Печериці порізати пластинками.



Корінь імбиру натерти на дрібній тертці. Видавити через землянку часник до імбиру і перемішати.

Додати до цибулі гриби і трохи обсмажити.

Порізати куряче філе невеликими шматочками.

Додати в сковороду до цибулі і грибів суміш спецій і обсмажити на середньому вогні близько хвилини.

Додати часник з імбиром і сіль, обсмажити близько хвилини.

Додати куряче філе і обсмажити близько 5 хвилин.

Додати консервовані ананаси і обсмажити ще 3 хвилини.

Обережно додати вершки і тушкувати під закритою кришкою близько 10-15 хвилин на маленькому вогні.

Блюдо готове. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курячі кишеньки, фаршировані сиром та шпинатом