Курячі гомілки в гірчичному маринаді з паприкою, в рукаві

Курячі гомілки в гірчичному маринаді з паприкою, в рукаві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі ніжки в гірчичному маринаді – просте і смачне блюдо з пікантною ноткою!

Інгредієнти

Курячі гомілки – 6 шт.
Приправа до курки – за смаком
Гірчиця в зернах – 2 ч. л.
Сіль – за смаком
Паприка – 2 ч. л.
Суміш перців – за смаком
Лавровий лист – 3 шт.
Масло рослинне – 3 ст. л.
Цибуля – 1 шт.

Як приготувати Курячі гомілки в гірчичному маринаді з паприкою, в рукаві