Курка з яблуками

Ніжне куряче філе з соковитим гарніром з картоплі

Інгредієнти

Куряче філе — 700 грам
Картопля — 4 середніх або 2 великих
Ріпчаста цибуля — 1 велика цибулина
Яблука — 2 штуки
Чорнослив — 50 грам
Сметана — 1 столова ложка
Вода — 1/2 склянки
Часник — 2 зубчики
Чорний перець — за смаком
Сіль — за смаком
Перець чилі — за смаком
Приправа для курки — за смаком

Як приготувати Курка з яблуками

Правильно приготоване філе куряче може бути соковитим і смачним. Допоможе Вам в цьому кухонні помічниця мультиварка. Філе виходить ніжним, а гарнір соковитим.

Покроковий рецепт

Моєму курку, натираємо її сіллю і кладемо в каструлю. Додаємо воду і ставимо режим Гасіння на півгодини.


Чистимо і крупно ріжемо цибулю. По закінченні режиму Гасіння відправляємо цибулю в каструлю.


Яблука чистимо від насіння і крупно нарізаємо. Кладемо в каструлю.


Чистимо картоплю й нарізаємо великими шматками. Кладемо в каструлю.


Моєму чорнослив і розрізаємо кожен на 4 частини, кладемо в каструлю.

Додаємо сметану, дрібно нарізаний часник, сіль, перець і приправу.
Всі інгредієнти в мультиварці перемішуємо.
Перевіряємо не википіла вода. Якщо води не залишилося або її дуже мало, то додаємо ще.
Включаємо режим Гасіння на 1 годину.

Перед подачею страви курку нарізаємо порційними шматками, прикрашаємо все зеленню і подаємо.

Дивіться також:  Печеня по-домашньому