Ніжне куряче філе з соковитим гарніром з картоплі
Інгредієнти
Куряче філе — 700 грам | |
Картопля — 4 середніх або 2 великих | |
Ріпчаста цибуля — 1 велика цибулина | |
Яблука — 2 штуки | |
Чорнослив — 50 грам | |
Сметана — 1 столова ложка | |
Вода — 1/2 склянки | |
Часник — 2 зубчики | |
Чорний перець — за смаком | |
Сіль — за смаком | |
Перець чилі — за смаком | |
Приправа для курки — за смаком |
Правильно приготоване філе куряче може бути соковитим і смачним. Допоможе Вам в цьому кухонні помічниця мультиварка. Філе виходить ніжним, а гарнір соковитим.
Покроковий рецепт
Моєму курку, натираємо її сіллю і кладемо в каструлю. Додаємо воду і ставимо режим Гасіння на півгодини.
Чистимо і крупно ріжемо цибулю. По закінченні режиму Гасіння відправляємо цибулю в каструлю.
Яблука чистимо від насіння і крупно нарізаємо. Кладемо в каструлю.
Чистимо картоплю й нарізаємо великими шматками. Кладемо в каструлю.
Моєму чорнослив і розрізаємо кожен на 4 частини, кладемо в каструлю.
Додаємо сметану, дрібно нарізаний часник, сіль, перець і приправу.
Всі інгредієнти в мультиварці перемішуємо.
Перевіряємо не википіла вода. Якщо води не залишилося або її дуже мало, то додаємо ще.
Включаємо режим Гасіння на 1 годину.
Перед подачею страви курку нарізаємо порційними шматками, прикрашаємо все зеленню і подаємо.