Курячі відбивні

Цей незвичайний рецепт я переписала у своєї сестри. Вони такі смачні, просто смакота.Особливість їх приготування дуже проста, нарізані частини філе замочуємо у воді.

Інгредієнти

Куряче філе — 600 гр
Яйце — 2 шт.
Борошно — 5 ст. л.
Сіль — За смаком
Перець чорний мелений — За смаком
Олія оливкова або соняшникова — 70 гр
Вода — 0.5 л

Як приготувати Курячі відбивні

Відбивні з філе курочки доставлять вам задоволення. Ніжні, ароматні й соковиті прикрасять святковий і повсякденний стіл.

Покроковий рецепт

Моєму під проточною водою філе і нарізаємо його на частини.

Відбиваємо з обох сторін.

Складаємо відбиті филешки в ємність з водою.


Розбиваємо два яйця, збиваємо виделкою, додаємо сіль і перець мелений на ваш смак.

В іншу ємність насипаємо борошно.


По черзі потім вимочені частини филейки в яйце, потім в борошно.


Перекладаємо на сильно розігріту сковороду і обсмажуємо з двох боків до утворення скоринки.



Відбивні виходять дуже соковиті і м’які. Страву можна їсти як гарячим, так і холодним.

Дивіться також:  Ніжне куряче філе з грушами у вершковому соусі