Курка шматочками з овочами та картоплею

Куряче м’ясо – чудовий продукт, який можна приготувати різними способами. Ми загасили його з овочевою сумішшю і картоплею.

Інгредієнти

Курка — 500 гр
Картопля — 5-6 шт.
Овочева суміш — 200 гр мексиканська
Масло рослинне — 30 мл
Сіль — за смаком
Перець мелений — за смаком
Цибулю зелений — 3-4 пера

Як приготувати Курка шматочками з овочами та картоплею

Для приготування ситного страви можна взяти будь-які частини курки. Овочева суміш у нас заморожена, в її складі і червона квасоля стручкова, морква, кабачки, горошок, болгарський перець. Подробиці реалізації рецепта – у нашому описі.

Покроковий рецепт

Курку розрізаємо або нарізаємо невеликими шматочками. Промиваємо під проточною водою.

Заповнюємо дно каструлі рослинним маслом, прогріваємо його. Нарізку з курки відправляємо для піджарки в каструлю. Можна відразу посолити і додати меленого перчика.

Поки курячі шматочки підсмажуються, готуємо картоплю. Промиємо його, очистимо, потім наріжемо великими шматочками.

До курячих шматочків викладаємо заморожені овочі (мексиканська суміш). Продовжуємо тушкувати протягом 5 хвилин.

До інгредієнтів перекладаємо підготовлену нарізку з картоплі.

Заливаємо вміст кип’яченою водою. Присаливаем за смаком.

Тушкуємо курку з овочами і картоплею до готовності всіх інгредієнтів. Наприкінці готове ситне блюдо можна присипати нарізкою зі свіжої зелені, приміром, цибулею.

Всім приємного апетиту!

Дивіться також:  Ледачі чебуреки