Запечені курячі ніжки в японському маринаді

Запечені курячі ніжки в японському маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Японський маринад чудово підходить не тільки для курячих ніжок, курячої гомілки, стегенець, крилець, а так само для яловичини і риби

Інгредієнти

Для маринаду:
Вода – 30 мл
Цукор – 2 ст. ложки (або за смаком)
Сіль – 1/4 ч. ложки
Соєвий соус – 50 мл
Лимонний сік – 1 ст. ложка (або за смаком)
Імбирний порошок – 1/2 ч. ложки
Крохмаль – 1 ч. ложка
Основне:
Курячі ніжки – 800 г
Рослинне масло – 1-2 ложки для змащування
Мелений перець – за смаком

Як приготувати Запечені курячі ніжки в японському маринаді