Свинина з помідорами, базиліком і сиром в духовці

Свинина в духовці з базиліком і томатами — апетитна закуска в італійському стилі.

Інгредієнти

Свиняча вирізка — 350 г
Томати черрі — 100 г
Сіль — за смаком
Цибуля — 2 шт.
Перець лимонний мелений — за смаком
Сир — опціонально
Базилік — пучок

Як приготувати Свинина з помідорами, базиліком і сиром в духовці

Свинина з томатами і базиліком – смачне і ароматне блюдо швидкого приготування. М’ясо відмінно різноманітить як святкове меню, так і простий домашній вечерю. Спробуйте приготувати таку річну закуску і ви точно не будете розчаровані!

Покроковий рецепт

Подрібнити цибулю на дрібні кубики.

Нарізати листи базиліка тонкою стружкою. Свинячу вирізку нарізати на слайсы і злегка відбити молоточком. Щоб не пошкодити ніжне м’ясо, краще всього відбивати свинину через харчову плівку. Викласти свинину в змащену маслом форму, посипати перцем і сіллю, подрібненим цибулею і базиліком.

Нарізати черрі на товсті кружечки. Викласти на м’ясні слайсы. Відправити заготовку в духову шафу, попередньо розігрітий. За бажанням, за п’ять хвилин до готовності можна посипати м’ясо тертим сиром.

Ароматне м’ясо з томатами і базиліком готово!

Викласти свинину на тарілку і подавати до столу. Це ідеальний варіант для доповнення будь-якого гарніру — від картоплі до рису. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Стейк-гриль з яловичини з травами, запечений у фользі