Стейки телятини, тушковані з грибами у вині

Стейки телятини, тушковані з грибами у вині – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чудове ніжне м’ясо, тушковане в вині з грибами

Інгредієнти

телячі стейки (*молода яловичина) – 8 шт.
сіль – ~1 чайна ложка
мелений чорний перець – ~1 чайна ложка
несолоне вершкове масло – 4 столові ложки
оливкова олія – 2 столові ложки
цибулю-шалот – 1 велика дрібно нарізаний
часник – 2 зубчики подрібнений, тертий
асорті грибів – 100 г
напівсолодкого Марсала (вино) – чашка
свіжий розмарин – 1 гілочка
бульйон – 3/4 чашки

Як приготувати Стейки телятини, тушковані з грибами у вині