Тефтелі з індички з бринзою брусницею

Тим, хто дотримується м’ясну або білкову дієту, рекомендується звернути увагу на рецепт закусочних кульок з м’яса індички, бринзи та свіжої брусниці.

Інгредієнти

свіжа стигла брусниця — одна велика жменя
мелений чорний перець — за смаком
Фарш з індички — 500 г або курячий фарш
яловичий або курячий фарш 540 г кам’яна сіль тонкомолота — за смаком
великі часникові зубці — п’ять штук
малосольна бринза — 120 г

Як приготувати Тефтелі з індички з бринзою брусницею

Тим, хто дотримується м’ясну або білкову дієту, рекомендується звернути увагу на рецепт закусочних кульок з м’яса індички (в крайньому випадку можна замінити на курячий фарш), бринзи та свіжої брусниці.

Покроковий рецепт

Малосольну бринзу нарізати дуже маленькими кубиками, потім пересипати її в миску з яким-небудь м’ясним фаршем.

Туди ж додати подрібнений перець, трохи солі, тертий часник і моркву, натерту на дрібній тертці.

Потім насипати промиту стиглу брусницю в миску з м’ясним фаршем, сформувати з отриманої маси невеликі кульки, перекласти їх на деко, застелене папером для запікання.

Далі закусочні м’ясні кульки запікати в духовій шафі при 230 градусах хвилин по десять з кожного боку, після того, як вони будуть готові, подавати їх з густим брусничним соусом і рубаною свіжої зеленню.

Дивіться також:  Домашні хінкалі