Стручкова квасоля з фаршем, по-флотськи

Квасоля по-флотськи є дуже смачним і, що дуже важливо, корисним стравою.

Інгредієнти

Фарш — 300 гр. за смаком
Квасоля зелена — 500 гр.
Цибуля — 1 штука
Морква — 1 штука
Кетчуп — 2 ст. л. або томатна паста
сіль — за смаком
спеції — за смаком
Олія — для смаження

Як приготувати Стручкова квасоля з фаршем, по-флотськи

Інгредієнтів потрібно небагато, рецепт можна змінити під індивідуальні смаки господині. Таке блюдо виручить, коли немає багато часу на приготування їжі, адже готувати квасоля по-флотськи дуже просто і досить швидко. Квасолю можна використовувати свіжу або заморожену, в залежності від сезону. Свіжу квасолю, краще заздалегідь відварити до напівготовності, але це не обов’язково. Я використовувала заморожену квасолю, яку приготувала влітку. Також може змінюватись кількість інгредієнтів, так що рецепт дає свободу для творчості.

Покроковий рецепт


Ріпчасту цибулю наріжемо і обсмажимо на олії, додати натерту моркву, також трохи обсмажимо.

Додамо фарш обсмажуємо при постійному помішуванні.


Додамо кетчуп, спеції, сіль, перемішати.


Далі додаємо заморожену квасолю. Попередньо розморожувати не потрібно. Перемішаємо, накриємо кришкою, тушкуємо до готовності, близько 15 хвилин. Готовність квасолі легко визначити за кольором або перевіривши її м’якість виделкою.

Дивіться також:  Мясні рулети з курки з сиром