Соковиті мясні котлети з капустою

Хочете зробити котлети соковитими? Спробуйте додати капусти. Виходять дуже ніжні і ситні, і соковиті м’ясні котлетки.

Інгредієнти

молода капуста білокачанна — 500 г
суміш зі свинячого і яловичого фаршу — 1 кг
рослинна олія дезодорована — 50 мл
білий салатний цибуля середнього розміру — 3 шт.
мелені сухарі пшеничні — жменя
мелений перець білий — за смаком
високоякісне пшеничне борошно просеянная — 100 г (приблизно)
кам’яна сіль тонкомолота — за смаком
сирі яйця курячі великі — 2 шт.

Як приготувати Соковиті м’ясні котлети з капустою

М’ясні котлети виходять більш соковитими і менш калорійними, якщо додати в них молоду білокачанну капусту.

Покроковий рецепт

Добре промити і дуже тонко нашаткувати білокачанну капусту, відправити її в миску з м’ясним фаршем, додати необхідну кількість солі, насипати мелений перець.

Очищену цибулю дрібно порубати, відправити його в посуд з фаршем і капустою.

Додати збите куряче яйце, добре перемішати інгредієнти.

Далі зволоженими руками сформувати з них котлети овальної форми.

Збити куряче яйце. Після цього підготувати дві широкі тарілки, в одну з них насипати просіяне борошно, а в іншу – мелені сухарі.

Обваляти м’ясні котлети з капустою в борошні, потім вмочити їх у збитою яєчною суміші, після цього присипати з усіх боків меленими сухарями.

Влити достатню кількість масла в сковорідку з важким дном, прогріти його на вогні середньої сили, потім обсмажити в ньому з усіх боків м’ясні котлети з капустою.

Дивіться також:  Печінкові котлети з морквою