Фаршировані човники з кабачків з куркою

Кабачки з курячим фаршем в духовці — проста і смачна закуска з мінімуму інгредієнтів!

Інгредієнти

Рослинне масло — опціонально
Сіль — за смаком
Кабачки — 400 г
Курячий фарш — 200 г
Цибуля — 1 шт.
Паприка — 1 ч. л.
Сухий часник — щіпка
Зерна пажитника — щіпка
Сметана — 3 ст. л.

Як приготувати Фаршировані човники з кабачків з куркою

Кабачкові «човники» з курячим фаршем – смачна і корисна закуска на швидку руку. Таке блюдо відмінно підійде для дієтичного вечері, який легко приготувати за півгодини. Перевага закуски в тому, що можна експериментувати зі спеціями, соусами і видами м’яса. Закуска відмінно підійде для обіднього меню, а також – добре урізноманітнює святкове меню.

Покроковий рецепт

Прогріти спеції з маслом на сковороді.

Дрібно подрібнити зелений або білий лук — за смаком.

Прибрати серединки з кабачком з допомогою ложки або ножа. Подрібнити серединки овоча соломкою і додати в сковорідку до цибулі і спецій.

Всипати курячий фарш. Перемішати інгредієнти і обсмажити до напівготовності.

Додати сметану і готувати до загустіння.

Наповнити начинкою з курячого фаршу «човники» з кабачків. Відправити гарячу закуску в духову шафу. Готувати до м’якості кабачка.

Ароматні дієтичне кабачки готові!

Подавати закуску теплою до столу — разом з часниковим соусом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Кабачки мариновані по-корейськи