Куряче філе в соусі каррі з кокосовим молоком і ананасом

Для приготування курячого філе знадобляться продукти, які з легкістю можна знайти в будь-якому супермаркеті.

Інгредієнти

Куряче філе — 1 шт.
Сіль — за смаком
Масло вершкове — 50 гр.
Масло рослинне — 3 столові ложки
Цибуля ріпчаста — 3 головки
Ананаси консервовані — 1 банку
Молоко кокосове — 400 мл
Імбир мелений — 1 столова ложка
Перець чорний мелений — 0,5 чайної ложки
Каррі — 1 столова ложка
Коріандр мелений — 1 столова ложка
Кардамон зелений — 3 шт.
Куркума — 1 столова ложка
Чікен масала — 1 столова ложка

Як приготувати Куряче філе в соусі каррі з кокосовим молоком і ананасом

Куряче філе виходить дуже соковите і ніжне, і плюс до цього – ароматне. Рецепт страви привезений з західної частини південної Індії.

Покроковий рецепт

Підготувати всі продукти.

Цибулю порізати півкільцями.

Розтопити вершкове масло в рослинному.

Обсмажити цибулю в суміші олії до золотистого кольору.

Порізати м’ясо на шматочки довільного розміру.


Змішати коріандр, каррі, чікен масалу, куркума, кардамон, чорний мелений перець і імбир.


Всипати суміш спецій в сковороду до цибулі і обсмажити близько хвилини.

Додати м’ясо в сковороду, посолити і обсмажити близько 3 хвилин.

Потім, обережно, щоб не згорнулися, додати кокосове молоко, протушкувати близько 10 хвилин.

Додати ананаси і протушкувати ще хвилин 20.

Блюдо готове. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Куряча грудка у вершковому соусі з грибами