Рисова каша з куркою

Рис чудово «гармонує» з багатьма інгредієнтами. Ми використовували це гастрономічне якість злакового, щоб приготувати рисову кашу з куркою.

Інгредієнти

Морква — 1 шт.
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Масло рослинне — 25 мл
Куряча грудка — 300 гр
Рис — 1 ст.
Вода кип’ячена — 3 ст.
Сіль — за смаком
Зелень — за смаком

Як приготувати Рисова каша з куркою

У нашому рецепті в якості м’ясної інгредієнта використовується куряча грудка без кістки. Курятина в каші доповнено подрібненими овочами: морквиною і ріпчастою цибулею. На виході рисова каша з куркою виходить апетитною, ситної, з відмінним смаком. Отже, починаємо готувати.

Покроковий рецепт

Очищаємо моркву і ріпчасту цибулю. Подрібнюємо морква, скориставшись теркою. Цибулю, очистивши від лушпиння, просто наріжемо дрібними шматочками. Отриману овочеву нарізку перекладаємо в каструлю в підігріте рослинне масло. Тушкуємо на малому вогні, іноді перемішуючи.

Паралельно наріжемо курячу грудку невеликими шматочками. Перекладаємо курячу нарізку до пасированого моркви і цибулі. Приправляємо до смаку сіллю. Тушкуємо приблизно 10 хвилин інгредієнти. За цей час добре промиємо рис.

Підготовлений рис кладемо в каструлю.

Вміст заливаємо водою, додаємо ще трохи солі за смаком.

Кашу тушкуємо під кришкою 3-4 рази перемішуючи процесі.

Готову рисову кашу можна присипати подрібненою зеленою цибулею та кропом.

Всім приємного апетиту!

Дивіться також:  Печінка куряча, тушкована з овочами на сковороді