Індійська курочка

Час приготування: 55 хвилин

Не дуже складне в приготуванні страва порадує любителів індійської кухні.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Насіння гірчиці — 1 чайна ложка
Кардамон зелений — 3 шт.
Коріандр цілий — 1 столова ложка
Кмин — 0,5 столової ложки
Зіра — 0,5 столової ложки
Імбир мелений — 1 столова ложка
Кориця — 1/4 чайної ложки
Коріандр мелений — 1 столова ложка
Індійське каррі — 1 столова ложка
Перець червоний чилі мелений — 0,5 чайної ложки
Куркума — 1 столова ложка
Чікен масала — 1 столова ложка
Сметана — 1 стакан
Масло вершкове — 50 гр.
Масло рослинне — 3 столові ложки
Цибуля ріпчаста — 3 шт.
Помідори — 0,5 кг.
Філе куряче — 1 шт.
Сіль — за смаком
Арахіс сирий — 100 гр.

Як приготувати Індійська курочка

Дуже цікаве блюдо. Вибух смаків. Можна подати як на святковий стіл, так і просто на вечерю.

Покроковий рецепт

1

Підготувати всі інгредієнти.

2

Порізати цибулю півкільцями.

3

Обсмажити цибулю в суміші рослинного і соняшникової олій.

4

Додати кардамон, насіння гірчиці, коріандр цілий, кмин і зіру.

5

Обсмажити близько хвилини.

6

Додати корицю, коріандр мелений, каррі, імбир мелений, червоний перець, куркуму, чікен масалу і видавлений через землянку часник.

7


Обсмажити ще близько хвилини.

8

Помідори дрібно порізати.

9

Додати помідори в сковороду. Обсмажити близько 5 хвилин.

10

Порізати куряче філе на невеликі шматочки.

11

Додати порізане філе в сковороду і обсмажити близько трьох хвилин.

12

Додати сметану, перемішати.

13

Додати арахіс, закрити кришкою і протушкувати на маленькому вогні 10-15 хвилин.

14

Подавати з будь-яким гарніром, але краще з рисом і раитой. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курка з індійським гарбузовим чатні