Спагеттіні з соусом Песто

Готувати просто, часу на це блюдо йде дуже мало, а смак перевершить всі ваші очікування!

Інгредієнти

спагеттіні — 400 гр.
яйця — 5 шт.
соус Песто — 2-3 ст. л.
вершкове масло — 50 гр.

Як приготувати Спагеттіні з соусом Песто

Спагеттіні з соусом готуються дуже швидко, це самий простий і смачний обід, який тільки може бути. Необхідно всього три інгредієнти, і ваш обід стане воістину італійським!

Покроковий рецепт

Для приготування смачного обіду нам знадобиться: спагеттіні, соус Песто і яйця.

У холодну воду покласти яйця, поставити на вогонь, після закипання варити яйця 3 хвилини (якщо хочете рідкі жовтки), а якщо хочете зварені жовтки повністю, то варіть яйця 5 хвилин. Потім остудити яйця в холодній воді.

У велику каструлю налити води, закип’ятити, посолити (з розрахунку на 1 літр води 1 ст. л. солі), покласти у воду спагеттіні, почекати поки закипить паста і варити 5 хвилин (у мене спагеттіні твердих сортів).

Потім промити спагеттіні під проточною водою. Я мию під теплою, щоб спагеттіні не охололи.

Викласти спагеттіні назад в каструлю, додати вершкове масло і соус Песто.

Все добре розмішати, щоб соус рівномірно розподілився по всьому спагеттіні. У соус входить оливкову олію, тому занадто багато вершкового масла немає сенсу додавати.

Спагеттіні викласти на тарілку, яйця очистити і розрізати навпіл. На цьому обід готовий.
При бажанні можна подавати з томатним соком або салатом зі свіжої капусти.
Спагеттіні мають яскраво виражений смак трави базилік, також відчувається часник і оливкове масло.
Всім приємного апетиту!

Дивіться також:  Паста з лососем під молочним соусом бешамель