Паста з грибами в соусі

В рецепті будуть використовуватися зелені спагетті — локшина твердого сорту, яка згорнута в купки кілець.

Інгредієнти

Локшина зелена — 1 упаковка
Гриби — 400 г
Сир — 200 г
Вершки — 100 мл
Приправа — за смаком

Як приготувати Макарони з грибами в соусі

Паста – традиційне італійське блюдо, яке готується виключно з соусом. Для нього використовуються вершки. Для пасти потрібно вибрати особливі макарони – твердих сортів.

Покроковий рецепт


Відразу відправляємо варитися макарони до повної готовності. В цей час готуємо інгредієнти для соусу.




Починаємо гасити гриби. У процесі готування додаємо спеції — кардамон, куркума або хмелі-сунелі. Можна долити трохи вершків, за бажанням.




Коли макарони будуть готові, додаємо їх до грибів, не промиваючи. Солимо все в сковороді, паста не повинна бути прісною. Тремо сир на дрібній тертці і посипаємо блюдо гарячим.

Дивіться також:  Запіканка з макаронів з куркою і овочами